top of page

Løkka Lykke:

En fargerik gatekunstfestival i Oslo

Kategori

Street art og graffiti

Kunde

Street Art Oslo

År

2023

Snork_LL23_NimaTaheri_017.jpg

Løkka Lykke er en årlig gatekunstfestival som arrangeres i Oslo og har blitt en feiring av kreativitet, fellesskap og urban forvandling. Dette unike arrangementet finner sted i Grünerløkka, kjent for sin livlige atmosfære og kunstneriske ånd. I noen få dager hver sommer vekkes gatene i Grünerløkka til live med en eksplosjon av farger, former og fantasifull design.

Lokale og internasjonale kunstnere samles for å vise frem sitt talent og forvandle blanke vegger til fengslende veggmalerier, og lager et utendørs galleri av nabolaget. Fra storslåtte mesterverk til intrikate sjablongarbeider tilbyr festivalen et mangfold av kunstneriske stiler og teknikker som gjenspeiler det rike mangfoldet innen moderne gatekunst.

Snork - NimaTaheri
Snork av NimaTaheri

50 år siden kuppet i Chile

Fosen-samene og Mapuche-indianerne er to urfolkssamfunn som har hatt betydelige interaksjoner med Statkraft, et ledende internasjonalt energiselskap med fokus på fornybar energi.

Lyst på gatekunst? Les mer her

_MG_0037.jpg

Fosen + Mapuche = Sant

Under festivalen fikk jeg male et gatesmug mellom Trondheimsveien og Bodøgata. Det er 50 års siden kuppet i Chile. Jeg ønsket å sette lys på dagens utfordringer for urbefolkningen i Chile og Norge og våre behov for å øke vår levestandard, men på bekostning av andre.

 

Fosen-samene og Mapuche-indianerne har opplevd konflikter i forbindelse med Statkrafts virksomhet og utvikling av energiprosjekter i deres landområder.

Medvirkende og info

Hvem

Nima Taheri

Hanne Uglestad

Rolle

Foto

Daglig leder

Hvor

Hammerfestgata 2

0565 Oslo

Adresse

Hammerfestgata 2

Flere prosjekt

bottom of page