top of page

Voff og Mjau på Hoff

Kategori

Street Art og Graffiti

Kunde

Eiendomsspar AS

År

2023

Eiendomsspar AS ønsket å gjøre noe med en pregløs endevegg. Arkitekt og konsulent Iain Lynn var ikke i tvil om at fargerik gatekunst var løsningen. Hoff blir kalt den grønne lungen i hjertet av Ullern og er også et bolig- og næringsområde. Her finner du blant annet Hurtigruta Carglass og SATS.

Jørgen Sollie og Eiendomsspar ønsket å skape et trivelige felles uteområde med sin nærmeste nabo og samtidig skape et blikkfang for forbipasserende. I Sameiet Hoff terrasse bor det over 200 familier, samt masse hunder og katter som også benytter seg av uteområdet. Tilbakemeldingene under maledagene fra naboer og firbente var overveldende.

Snork_LL23_NimaTaheri_597.jpg

Før og etter

Snork_LL23_NimaTaheri_583.jpg

MedDentCare Tann&Helse var strålende fornøyde med ny kunst foran deres egen klinikk.

Naboglede

Ny fasadekunst har ofte masse å si for naboene. I Hoffsveien skaper dette både økende trivsel og et blikkfang som er praktisk å referere til om du ikke finner fram.

Polygonkunst

Low poly art er en digital kunststil. En skaper en opplevesle av en forenklet 3D-modell med begrenset antall polygoner. Polygonkunst har sine røtter fra tidlig 3D-datagrafikk. På 1990-tallet blelavpolykunst et populært utrykk i videospill.

Polygonkunst, ofte referert til som lavpolykunst, har blitt en ikonisk og moderne kunststil. Med sin minimalistiske tilnærming, har kunst med lav polykvalitet enkle farger og geometriske former i motsetning til fine detaljer og naturtro realisme.

Hvem

Iain Lynn

Jørgen Sollie

Rolle

Arkitekt

Eiendomsdirektør

Hvor

Hoffsveien 10

0275 Oslo

bottom of page