top of page

Elg og jordbær

Kategori

Street art og graffiti

Kunde

Quality Airport Hotel Gardermoen

År

2022

Skal Nasse nøff også med? Ja. Sa Facility Manager Glenn Tolderlund. Quality Airport Hotel Gardermoen var ikke i tvil om at alt, absolutt alt skulle med. Dette var hittil den rareste og mest spennende jobben jeg har gjort.

Å stå opp og stå opp se at maleriet tok form dag for dag var gnaske unikt. Oppsummert en nydelig høst, litt mye soft is og en ganske bra buffet. Og litt Jessheim som alltid leverer!

Snork_LL23_NimaTaheri_597.jpg

Før og etter

Snork_LL23_NimaTaheri_583.jpg

Simon og Glenn foran nytt motiv

Teamsamarbeid

Sammen utviklet vi konseptet og gjorde fortløpende justeringer underveis. Engasjementet og tilbakemeldingene fra Quality Gardermoen og Glenn Tolderlund var uunnværlig for prosjektet.


Se ikke skogen for bare trær

Elgen skulle symbolisere skogen og hotellets posisjon i hotellskogen på Gardermoen. Ugla skulle symboliserer visdom og kunnskap man skaffer seg hos på hotellet via konferanser. Fossefall får frem ren energi. Regnbuen viser mangfold og "Room for all". Nasse Nøff som er den litt naive, men en venn som står ved din side uansett og tør å spørre de "rare" spørsmålene. Jordbær/Strawberry: Hvor eventyret startet og hvor Quality er på vei. Skogen står for ro, rekreasjon og miljø samtidig som at alt er blåbær for oss.

Medvirkende og info

Hvem

Glenn Tolderlund

Frank Kaspersen

KLP Eiendom

Rolle

Facility Manager

General Manager

Hvor

Lokevegen 7

2067 Jessheim

Flere prosjekt

bottom of page