top of page
Brannstasjon fra 2020

Har du lyst på et

utendørs veggmaleri?

I denne guiden beskrives hva du må vite om prosess, fremdriftsplan, priser, tidsbruk og mye mer.

Brannstasjon malt i 2020. Foto: Visit Norway

Huset ditt trenger ikke være kjedelig

Har du lenge hatt lyst til å gjøre noe med en kjedelig vegg i borettslaget ditt? Det er ikke alltid lett å vite hva man vil ha. Stensilkunst, Street Art, Graffiti? Ønsker du å gjøre bakgården din mer barnevennlig, utrykke et engasjement, fortelle en historie eller noe annet? Jeg har lang erfaring med å finne gode løsninger for kundene mine og sammen finner vi en løsning for ditt prosjekt. Se flere verk her.

Befaring hos huseier

Befaring i Oslo er gratis. Her blir veggen målt og kvaliteten evaluert. Det blir gjort en vurdering på om veggen bør grunnes, repareres eller om busker og liknende bør beskjæres, før en kan sette i gang arbeidet. Bor du utenfor Oslo? Send gjerne et par bilder av veggen, gjør en oppmåling og legg ved noen ord om hva du kunne tenke deg å få løst. Resten tar vi på telefon eller et teamsmøte.

Tilbud

Etter befaring utarbeides det et pristilbud til deg, med en oppdragsbeskrivelse basert på det vi har blitt enige om. Fremdriftsplan blir også fastsatt.

Utstyrskassa til et veggmaleri

Skissetegning er en del av forberedelsene som blir gjort før fasaden blir dekorert

Planlegging og prosjektledelse.

Forberedende arbeid er nøkkelen til et forutsigbart og vellykket prosjekt. I planleggingsfasen testes og defineres alle farger. Spraymaling og maling bestilles og håndteres. Jeg tar meg av innkjøp av alt tilleggsutstyr som dyser, teip, dekkplastikk og liknende. Er veggen over 3 meter høy brukes det helst lift.

Kreativ prosess

Innledningsvis bruker jeg god tid på å forstå hvilke visjoner du har, utvikle idéer basert på innspill og evaluere konseptet sammen deg. Det er viktig å ha en felles forståelse for løsningen vi går for. Som inspirasjon lager jeg sammen med deg et moodboard, setter sammen bilder eller et budskap som danner veien videre.

I første skisserunde presenteres tre retninger med enkle skisser. Visualiseringer av skissene på den ekte veggen er nyttig når man skal se for seg hvordan det blir. I neste runde utarbeides en mer ferdig skisse av valgt retning.

Planlegging av maleri til Vøyensvingen

Oppmåling og visualisering av skisser hjelper å se hvordan det blir.

Pris

Prisen baseres på en gitt kvadratmeterpris fra 900,- til 1500,-. Motivets kompleksitet og tilgjengelighet (høyden), spiller inn på prissettingen. Spraymaling og annet malerutstyr er inkludert. Leie av lift, reise og evt. opphold kommer i tillegg. Husk at kunst er unntatt MVA.

 

Tidsbruk

Det kreative arbeidet og skisseprosessen tar opp til en ukes tid. Et veggmaleri kan ta fra en dag til en uke. Det anbefales å utføre utendørs veggmalerier i vår/sommer-halvåret.

 

Er noe mer du lurer på, ta gjerne kontakt eller bestill gratis befaring i dag!

bottom of page