Brannstasjon fra 2020

Har du lyst på et

utendørs veggmaleri?

I denne guiden beskrives hva du må vite om prosess, fremdriftsplan, priser, tidsbruk og mye mer.

Brannstasjon malt i 2020. Foto: Visit Norway

Huset ditt trenger ikke være kjedelig

Har du lenge hatt lyst til å gjøre noe med en kjedelig vegg i borettslaget ditt? Det er ikke alltid lett å vite hva man vil ha. Stensilkunst, Street Art, Graffiti? Ønsker du å gjøre bakgården din mer barnevennlig, utrykke et engasjement, fortelle en historie eller noe annet? Jeg har lang erfaring med å finne gode løsninger for kundene mine og sammen finner vi en løsning for ditt prosjekt. Se flere verk her.

Befaring hos huseier

Befaring er gratis. Her blir veggen målt og kvaliteten evaluert. Det blir eksempelvis gjort en vurdering på om busker og liknende bør beskjæres, før en kan sette i gang arbeidet.

Tilbud

Etter befaring utarbeides det et pristilbud til deg, med en oppdragsbeskrivelse basert på det vi har blitt enige om. Fremdriftsplan blir også fastsatt.

Utstyrskassa til et veggmaleri

Skissetegning er en del av forberedelsene som blir gjort før fasaden blir dekorert

Planlegging og prosjektledelse.

Forberedende arbeid er nøkkelen til et forutsigbart og vellykket prosjekt. Jeg er opptatt av alltid å ha en tett dialog med kunden. I planleggingsfasen testes fargekombinasjoner og spraymaling bestilles. Jeg tar meg av innkjøp av tilleggsutstyr, maling, booking og transport. Er veggen over 3 meter høy brukes det foldestillas eller lift. Det bookes på en erfaren kollega om fasaden er stor. Alt dette vil være inkludert i tilbudet.

Kreativ prosess

Innledningsvis bruker jeg god tid på å diskutere idé og evaluere konseptet sammen med kunden. Det er viktig å ha en felles forståelse for ønsker og visjoner. Som inspirasjon har ofte kunden bilder, tema fra en film eller et budskap som danner veien videre.

I første skisserunde presenteres ofte enkle skisser sammen med et moodboard. I neste runde visualiseres en mer ferdig skisse på den ekte veggen. Slik får du et inntrykk av hvordan det kan bli.

Planlegging av maleri til Vøyensvingen

Oppmåling og visualisering av skisser hjelper å se hvordan det blir.

Pris

Prisen baseres på en gitt kvadratmeterpris fra 800,- til 1500,-. Motivets kompleksitet, leie av lift og liknende faktorer spiller inn på prissettingen. Spraymaling, dekketapet og annet malerutstyr er inkludert. Reise og evt. opphold kommer i tillegg. Gatekunstverk er unntatt MVA. Videre vil 20% av avtalens sum faktureres ved kontraktsinngåelse.

 

Tidsbruk

Et veggmaleri kan ta fra 1 dag til 1 uke. Dette kommer an på flere faktorer som kvadratmetere som skal fylles, arbeid i høyden og kompleksiteten i gatekunstprosjektet. Det anbefales å utføre dette på vår/sommer-halvåret.

 

Er noe mer du lurer på, ta gjerne kontakt eller bestill gratis befaring i dag!