Inspirerende kontorlokaler skaper arbeidsglede

Bli inspirert til å oppgradere kontorlokalet ditt og få en oversikt over prosess, priser, tidsbruk og mye mer.

Glade medarbeidere foran ny graffitivegg i Maverix AS.

Inspirerende kontorlokaler skaper arbeidsglede

Har du tenkt at firmaet ditt trenger en ny start etter et år med hjemmekontor? Da kan jeg hjelpe deg og bedriften dn med å designe gatekunst inspirerte løsninger til ditt kontorlokale. Jeg har lang erfaring med å finne gode løsninger for kundene mine og sammen finner vi en løsning for ditt prosjekt. Ta kontakt så finner vi en visuell løsning etter ditt budsjett og ønske.

Økt trivsel og arbeidsglede

Inspirerende lokaler er viktig for alle typer arbeidsmiljø. Kunst- og kulturtiltak kan stimulere til økt trivsel og fellesskap på arbeidsplassen.

– Vi vet at et godt miljø på arbeidsplassen er avgjørende for å få ned sykefraværet, og jeg er ikke i tvil om at felles kulturopplevelser kan bidra til trivsel og godt arbeidsmiljø, sa arbeidsminister Hanne Bjurstrøm.

Ansatte tilbringer som regel 1/3 av dagen på jobb. Et profesjonelt arbeidsmiljø, trenger ikke være kjedelig. Ansatte som blir stimulert på jobb, vil mest sannsynlig prestere bedre enn en som mistrives på grunn av kjedelig arbeidsmiljø.

Det kan være en smart investering å dekorere sin egen arbeidsplass. Et hyggelig fysisk arbeidsmiljø kan få alle til å føle seg mer vel og velkomne. Samtidig kan kunder få en positiv opplevelse av hva slags type bedrift de besøker

Bli inspirert av uendelige muligheter!

Befaring hos bedrift

Befaring er gratis. Under befaring ser vi på hva dere har lyst til å dekorere. Jeg vil starte med et intervju for å bli kjent med dine behov og forventninger.  

 

 

Tilbud

Etter befaring utarbeides det et pristilbud til deg, med en oppdragsbeskrivelse basert på det vi har blitt enige om. Fremdriftsplan blir også fastsatt.

 

 

Planlegging og prosjektledelse.

En fremdriftsplan og en tett dialog er grunnleggende for et forutsigbart og vellykket prosjekt. Booking av utstyr og transport av dette vil være inkludert i tilbudet.

Skissetegning er en del av forberedelsene som blir gjort før dekorarbeidet igangsettes.

Kreativ prosess

Det utarbeides to skisserunder før utsmykningen påbegynnes. I første skisserunde presenteres enkle skisser sammen med et moodboard. I neste runde visualiseres en mer ferdig skisse.

 

 

Pris

Prisen baseres på en gitt kvadratmeterpris fra 1000,- til 3000,-. Motivets kompleksitet, leie av ekstra utstyr som lift påvirker prissettingen. Spray, maling, dyser, dekketapet og annet malerutstyr er inkludert. Reise og evt. opphold kommer i tillegg.

 

 

Tidsbruk

Et veggmaleri kan ta fra 1 dag til 1 uke. Antall kvadratmetere, arbeid i høyden og kompleksiteten i motivet påvirker tidsbruken.

 

 

Er noe mer du lurer på, ta gjerne kontakt for en prat eller bestill befaring i dag!