top of page
Ved Tonsen Tennisklubb kan du se dette nye motivet.

Få mer ut av vårdugnaden

Har du pratet med naboene om å gi sameiet nytt liv ? Her får du flere gode grunner til å pynte opp med ny veggkunst.

Motiv til Disen borettslag

Fem gode grunner til å ha gatekunst i borettslaget

 

1. Skap en sosial møteplass og mer inkluderende utemiljø

2. Tørr å skille deg ut og fremstå som den kule blokka i nabolaget

3. Øk verdien på borettslaget og igjen leilighetene

4. Gled deg til å komme hjem til et hyggelig inngagnsparti

5. Farger skaper glede og igjen økt trivsel der du bor

Slipp fargene løs

Ønsker du å gjøre bakgården din mer barnevennlig, fortelle en historie om opprinnelsen, eller bare gi veggen en ny glød? Sammen finner vi gode løsninger for ditt prosjekt. Forutsigbarhet og trygghet er viktig for deg når du skal bestille noe så abstrakt som kunst. Her kommer en oversikt over prosessen, priser, tidsbruk og mye mer.

Se flere verk her.

Gratis befaring

På befaringen blir veggen målt og kvaliteten evaluert. Det blir eksempelvis gjort en vurdering på om busker og liknende bør beskjæres eller om det bør påføres grunning i forkant. Det er fint å lufte idéer allerede nå og finne tonen. Det er viktig for meg å forstå hvilke ønsker og visjoner dere har for veggen. En bildereferanse eller et par stikkord er ofte nok.

Tilbud

Etter befaring utarbeides det et pristilbud til deg, med en oppdragsbeskrivelse basert på det vi har blitt enige om.

Det trenger ikke bli så dyrt. Det finnes tilskuddsordninger som støtter bærekraftige prosjekt som eksempelvis inkluderende uteområder. Jeg har god erfaring med søknadsskriving og kan hjelpe dere med dette.

Skisser Tåsenlokket

Oppmåling og utprøving av skisseidéer er en del av forberedelsene.

Planlegging og gjennomføring

Etter befaring vil dere få et tilbud med en teknisk beskrivelse av veggen, prosessen og en fremdriftsplan. Maling må bestilles, tilleggsutstyr må kjøpes alt må transporteres til prosjektet. Er veggen over 4 meter høyt, bør det brukes lift. Jeg kan ordne alt det praktiske med dette. Hvis fasaden er stor, tar jeg med en erfaren kollega til prosjektet. Alt dette vil være inkludert og spesifisert i tilbudet. Brukt maling kjøres bort og gjenvinnes ved byens gjenbruksstasjoner.

Kreativ prosess

I første skisserunde presenterer jeg gjerne to retninger basert på deres ønsker. I neste runde visualiseres en mer ferdig skisse på den ekte veggen, slik at dere kan få et inntrykk av hvordan det kan bli. Det er viktig å påpeke at et ferdig kunstverk aldri blir helt likt en digital skisse.

Hammerfestgata og Trondheimsveien

Visualisering av skisser på fasaden hjelper å se hvordan det kan bli.

Pris

Prisen baseres på en gitt kvadratmeterpris fra 780,-. Alt av utstyr som spraymaling, dekketapet og annet malerutstyr er inkludert. Leie av lift eller stillas kommer i tillegg. Gatekunstverk er unntatt MVA.

 

Tidsbruk

Den kreative prosessen tar ofte faktisk mest tid, dette er fordi du inkluderes i alle kreative valg underveis. Maling av et veggmaleri tar mellom én dag til 1 uke. Husk at oppholdsvær spiller inn.

 

Er noe mer du lurer på, ta gjerne kontakt eller bestill befaring i dag!

bottom of page